Ukupna cena:

Jugoslav Petrušić, Vladan Divović - Glavni pretres, prvi deo (knjiga)

 • Jugoslav Petrušić, Vladan Divović - Glavni pretres, prvi deo (knjiga)
 • Jugoslav Petrušić, Vladan Divović - Glavni pretres, prvi deo (knjiga)
 • 10.00 EUR
  11.00 USD
  1,000.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Jugoslav Petrušić, Vladan Divović - Glavni pretres, prvi deo (knjiga)

  274 strane, A4 format, broširano, crno-bela štampa, ćirilica

  Suđenje Jugoslavu Petrušiću je, tvrdim, pripremano od strane PANHELENISTA da bi se kroz moj sudski proces pripremili svi, u to vreme tek predstojeći sudski procesi ,,Protiv Srpskog naroda,, preko kojih bi ljudi umešani u zločine na ovim prostorima, osuđujući druge, „oprali“ svoja prava delovanja. Svo fingiranje postupka vidi se kroz „prizmu“ krivične prijave podignute protiv mene tokom agresije NATO nad SRJ, a koja je kroz iskaze saokrivljenih i svedoka, klonirana i „dodavana“ u zapise njihovih izjava tokom istrage i krivičnog postupka.

  Kao i pripremanje terena za uništavanje Srpske istorije.

  Pomenute ,, panheleističke,, strukture imale su interes da organizuju okupaciju ovih teritorija koja im je potrebna za novi hladni rat koji se vodi između pomenutih svetskih sila, dok su pripadnici Grkovlaha zarad materijalne koristi izdali zemlju kako bi im, radeći u interesu ,, panhelenista,, kasnije bilo omogućeno da kupuju banke, medije... i tako kontrolišu srpsko društvo.

  Činjenice koje vam predočavam su moje interno razrešenje međusobno orkestriranih dokumenata, sudskih zapisnika, pisama, medijskih manipulacija, falsifikovanih i originalnih dokumenata, iz kojih se pažljivom analizom može izvući zdrav zaključak – ko prikriva zločine, ko su organizatori, a ko izvršioci, iz redova panhelenista.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption