Ukupna cena:

Sucker Punch (DVD)

  • Sucker Punch (DVD)
5.99 EUR
6.59 USD
599.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Sucker Punch (DVD)

Od reditelja Zeka Snajdera (300) stiže akciona fantazija kao proizvod bujne mašte jedne mlade žene čiji svet snova predstavlja poslednje utočište na koje može da pobegne od svoje mračne stvarnosti. Zarobljena protiv svoje volje, Bejbi Dol (Emili Brauning) nije izgubila želju da preživi. Odlučna da se bori za svoju slobodu, ona tera još četiri zarobljenice – iskrenu Roket (Džena Meloun), snalažljivu Blondi (Vanesa Hadžens), izuzetno lojalnu Amber (Džejmi Čang) i nevoljnu Svit Pi (Ebi Korniš) da se udruže kako bi pokušale da izbegnu užasnu sudbinu koja ih čeka u rukama njihovih zarobljivača Blua (Oskar Ajzak), Madam Gorski (Karla Gugino) i Haj Rolera (Džon Hem).

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption