Ukupna cena:

Opasni trag (DVD)

  • Opasni trag (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Opasni trag (DVD)

Ogromna hladnjača švajcarske registracije ušla je u Jugoslaviju. Carinska kontrola je bila rutinska jer je vozilo bilo u tranzitu za Bliski Istok, sa tovarom smrznutog ovčijeg mesa. U kabini su se nalazila dva čoveka. U blizini Beograda grdosija je skrenula na parking motela. Iz kabine je izašao samo jedan vozač. Drugog je policija našla sutradan, bio je mrtav. Iz napuštene hladnjače nestalo je dvanaest trupala ovaca. Istovremeno na drugom kraju, na putu kroz Kosovo, dogodila se saobraćajna nesreća. Niz litice kanjona survao se i zapalio kamionet. Trupla ovaca su se rasula oko ostatka malog kamiona. Vozač je izgoreo. Bio je to prvi trag. Radnja se događa novembra 1980. godine. Ovaj kriminalistički film rađen je na osnovu nekih istinitih događaja. Istovremeno je i politički triler, jer dotiče delovanje jedne grupe albanskih iredentista na Kosovu za razbijanje Jugoslavije.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption