Ukupna cena:

Kontrolne vežbe - Svet oko nas 1. - za prvi razred osnovne škole

 • Kontrolne vežbe - Svet oko nas 1. - za prvi razred osnovne škole
3.80 EUR
4.18 USD
380.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kontrolne vežbe - Svet oko nas 1. - za prvi razred osnovne škole

  Kontrolne vežbe namenjene su proveri znanja i veština iz oblasti koje su predviđene programom za predmet Svet oko nas. Zbirka sadrži 12 vežbi za grupu A i 12 vežbi za grupu B. Na kraju svake vežbe data je tabela sa ishodima koji se proveravaju. Lista ishoda je izvedena iz opisa znanja i veština predviđenih programom, a formulacije su jezičko stilski prilagođene uzrastu učenika prvog razreda. Odgovori učenika se procenjuju kao tačni, delimično tačni i netačni, a u tabelama su slikovno predstavljeni. Osim za proveru znanja mogu se koristiti i za vežbanje na časovima u školi i za rad kod kuće. Na kraju zbirke nalaze se opisi simbola i predlog za procenjivanje s primerima različitih tipova zadataka iz prve vežbe.

  Autor: Vesna Rikalo
  Ilustrator: Milica Stevanović

  Format: 21 x 29,7 cm
  Broj strana: 52 str.
  Povez: meki povez, pun kolor
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption