Ukupna cena:

Kontrolne vežbe - Srpski jezik 2. - za drugi razred osnovne škole

 • Kontrolne vežbe - Srpski jezik 2. - za drugi razred osnovne škole
3.80 EUR
4.18 USD
380.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kontrolne vežbe - Srpski jezik 2. - za drugi razred osnovne škole

  Kontrolne vežbe iz srpskog jezika za drugi razred osnovne škole namenjene su proveri znanja i veština u oblastima književnost, jezik i jezička kultura.
  Zadaci u kontrolnim vežbama usklađeni su s nastavnim planom i programom. Vežbe omogućuju nastavnicima da provere koliko su učenici savladali određeno gradivo, učenicima da provere svoje znanje, a roditeljima – da prate napredak deteta.
  Osim za proveru znanja, Kontrolne vežbe iz srpskog jezika za drugi razred mogu se koristiti i za vežbanje na časovima u školi i za rad kod kuće.
  Zbirka sadrži 12 kontrolnih vežbi za grupu A i 12 kontrolnih vežbi za grupu B. Vežbe su grupisane u tematske celine, sa zadacima različitih tipova.

  Autor: Milorad Rikalo
  Ilustrator: Nikola Vitković

  Format: 21 x 29,7 cm
  Broj strana: 64 str.
  Povez: meki povez, dvobojno
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption