Ukupna cena:

Hudi duksić za auto menjač "Kosovo je Srbija"

 • Hudi duksić za auto menjač
 • Hudi duksić za auto menjač
 • Hudi duksić za auto menjač
 • Hudi duksić za auto menjač
 • Hudi duksić za auto menjač
 • Hudi duksić za auto menjač
 • Hudi duksić za auto menjač
 • 19.90 EUR 16.50 EUR
  21.89 USD 18.15 USD
  1,990.00 RSD 1,650.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Hudi duksić za auto menjač "Kosovo je Srbija"

   Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, Hudi duksić za auto menjač predstavlja jedinstvenu kombinaciju boja, materijala ili uzoraka. To znači da ćete imati nešto posebno i drugačije od ostalih automobila na putu, istovremeno dodajući dozu stila i ličnog pečata vašem vozilu.
   Jedna od najupečatljivijih karakteristika ovog duksića je njegova unikatnost.

   Praktičan dizajn
   Postavljanje duksića je brzo i jednostavno. Kvalitet izrade je na najvišem nivou, koristeći izdržljive materijale koji će osigurati da vaš menjač ostane zaštićen i izgleda besprekorno tokom vremena. Dizajniran je sa posebnom pažnjom kako bi osigurao da ne ometa vožnju prilikom promene stepena brzine.

   Kompatibilan sa većinom menjača
   Duksić za auto menjač je univerzalni dodatak koji savršeno odgovara svim manuelnim menjačima i većini automatskih menjača. Bez obzira na model vašeg vozila, možete biti sigurni da će ovaj duksić pružiti idealnu zaštitu i unaprediti izgled enterijera vašeg vozila.

   Miris enterijera
   Duksić za auto menjač ima dodatnu funkciju - može se parfemisati kako bi vaše vozilo uvek mirisalo prijatno. Ovaj estetski dodatak čuva svežinu u kabini, pružajući vam ugodan miris tokom vožnje i stvarajući još prijatnije iskustvo u automobilu.

   Višestruka namena
   Duksić za auto menjač je opremljen praktičnom zakačkom na zadnjem delu koja vam omogućava da ga lako okačite za unutrašnji retrovizor vašeg automobila. U slučaju potrebe, zakačka se lako može ukloniti.

   Zaštita od habanja
   Duksić pruža zaštitu od habanja i prikriva oštećenu kožu menjača. Njegova kvalitetna izrada osigurava da menjač ostane neoštećen, dok istovremeno dodaje novi, sveži izgled unutrašnjosti vozila.

   Odličan izbor za poklon
   Ukoliko tražite zanimljiv poklon – na pravom ste mestu! Ovakav poklon će oduševiti svakog patriotu!

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption