Ukupna cena:

 

Načini plaćanja

Za kupce iz Srbije

Trenutno Mala srpska prodavnica omogućava 3 načina plaćanja

1. Plaćanje pouzećem: plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, kuriru plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja na našoj adresi.

2. Plaćanje kreditnim karticama: nakon porudžbine, pošto popunite podatke za isporuku, kliknete na dugme Naručujem, dolazite na stranu sa detaljima svoje narudžbine. Na dnu te strane izaberite Plaćanje platnom karticom. Bićete preusmereni na portal Banke Inteze na kome ćete izvršiti samo plaćanje.


3. Plaćanje opštom uplatnicom ili Internet bankarstvom: nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. S obzirom da Mala srpska prodavnica posluje u okviru preduzeća Mala SRB Prodavnica doo uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Mala SRB Prodavnica doo:
Žiro račun: 160-432180-38
Poziv na broj: broj narudžbine

Pogledajte primer popunjene uplatnice

Napomena

Ukoliko naručujete personalizovani proizvod ili proizvod koji se na bilo koji drugi način radi namenski za Vas (proizvodi na kojima se nešto piše, gravira ili štampa po želji, izrada proizvoda po odredjenim merama i sl..) neophodno je plaćanje unapred, tj nije moguće plaćanje pouzećem

 

Za kupce iz inostranstva

1. Plaćanje kreditnim karticama: na checkout strani izaberete dugme Plaćanje platnom karticom 

2. Plaćanje putem Paypal-a: na checkout strani izaberete dugme Plaćanje putem Paypall-a 

2. Plaćanje putem e-bankinga: Ukoliko ne platite karticom ili Paypall-om, poslaćemo vam email sa instrukcijama za plaćanje na naš bankovni račun