Ukupna cena:

Krst za auto 12x7,5cm

 • Krst za auto 12x7,5cm
 • Krst za auto 12x7,5cm-1
 • Krst za auto 12x7,5cm
 • 8.90 EUR
  9.90 USD
  990.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Krst za auto 12x7,5cm
   Importer: Poslovno-prodajni centar pravoslavne eparhije

   Drveni pravoslavni krst za auto je uobičajena religijska ikona koju vernici pravoslavne vere mogu postaviti na svoja vozila kao znak svoje vere i zaštite. Ovaj krst je obično izrađen od drveta, a često je ukrašen različitim simbolima, uključujući ikone, natpise i druge elemente koji su važni u pravoslavnoj tradiciji.
   Krst se može postaviti na različite delove automobila, poput prednjeg ili zadnjeg brisača, retrovizora ili na drugo vidljivo mesto. Osim svoje verske važnosti, krst takođe može biti i dekorativni element, a može biti izrađen u različitim veličinama i stilovima kako bi se prilagodio individualnom ukusu i potrebama vlasnika automobila.
   Neki pravoslavni krstovi za auto takođe mogu imati praktičnu funkciju, poput priveska za ključeve ili priveska za telefon, što ih čini korisnim i praktičnim predmetima za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira na njihov izgled i funkciju, pravoslavni krstovi za auto su dragoceni predmeti za mnoge pravoslavne vernike koji ih smatraju važnim delom svoje verske prakse i identiteta.

   Dimenzije: 12 cm x 7,5 cm x 0,5 cm

   Težina 25g

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption