Ukupna cena:

Brojanica podesive veličine - manje kuglice

 • Brojanica podesive veličine - manje kuglice
 • Brojanica podesive veličine - manje kuglice
 • 5.00 EUR
  5.50 USD
  510.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Brojanica podesive veličine - manje kuglice
   Importer: Poslovno-prodajni centar pravoslavne eparhije

   Brojanica kojoj se može podešavati veličina. Sa manjim kuglicama.

   Pravoslavna brojanica je poseban tip molitvenog ili duhovnog niza koji se koristi u pravoslavnoj veri za vođenje molitve i ponavljanje molitvenih formulacija. Brojanica se sastoji od niza perli, kuglica ili čvorova koji predstavljaju molitve i često se koristi za ponavljanje Očenaša (Molitve Gospodnje) ili drugih molitvi.
   Brojanice se često nose oko ruke, ručnog zgloba ili se nose u džepu kao deo svakodnevne duhovne prakse. One predstavljaju simbol vere, molitve i povezanosti sa Bogom.
   Važno je napomenuti da brojanica ima duhovni značaj i treba je koristiti s poštovanjem. U pravoslavnoj tradiciji, brojanica je sredstvo za usmeravanje uma na molitvu i duhovni rast.

   Težina 10g

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption