Ukupna cena:

Opklada (DVD)

  • Opklada (DVD)
2.99 EUR
3.29 USD
299.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Opklada (DVD)

U mlinu izdvojenom od seoskih kuća i daleko od života, u pustom i sirovom ambijentu, živi stariji čovek sa mladom ženom. Njemu je naizgled dobro, predano radi kao poslovođa, nadzire nekoliko radnika, znoji se, trudi i veruje da tako stvara i ugodan ambijent za svoju porodičnu sreću. Žena ne misli tako, a još manje oseća. Sve joj je strano, odsutna je i puna neodrđene čežnje. Svi koji tu dolaze misle da je nesrećna ili bar nezadovoljna, pokušavaju da joj se približe i da je pokrenu iz tog njenog mrtvila. Ona se brani sve dok ne naiđe šofer koji prevozi brašno i žito. U njoj se javlja ljubav, ali pre nego što je toga svesna, šofer je nestao iz njenog sveta. Ona se ne predaje, počinje da veruje u svoju sreću, napušta muža i odlazi u grad da traži čoveka koga je zavolela. Tu u gradu, zaokupljena svojim osećanjima, traga za njim, upoznajući svet periferije, u kome žena nalazi samo poniženje. Na kraju, jedino što može da učini je da se vrati mužu u mlin, odakle je uzaludno pobegla za svojim iluzijama...

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption