Ukupna cena:

Beograd - turistički film (DVD)

  • Beograd - turistički film  (DVD)
11.92 EUR
13.11 USD
1,192.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Beograd - turistički film (DVD)

Sinhronizovano na srpski, engleski, francuski, nemački, ruski i slovenački jezik!

Opis autora filma:
Pokušali smo da na što je moguće raznovrsniji ali i koncizniji način prikažemo Beograd, u formi dokumentarnog zapisa o njegovoj prošlosti, sadašnjosti, kao i o njegovom karakteru. Kamerom su ispraćene sve oficijelne turističke ture po Beogradu, ali i linije kretanja turista po sopstvenoj želji. Na "nišanu" ovakvog objektiva su slike grada, ujutro, danju, predveče, uveče, noću. Namenjen prvenstveno gostima Beograda, film može da posluži i domaćinima, kako pojedincima, tako i firmama, kao vodič, i kao odgovarajući poklon.

Prosečna ocena (1) 1

03-okt-2008 18:19:28
SERBIA
Ocena 1
Lepo da ima DVD dokumentarni video vodic ali u informaciji o navedenom DVD treba i da stoji kad je film uradjen tj koje godine jer kupac mora da zna da li je Beograd prezentovan na DVD godine 2008 ili 1958.Kupac mora da zna svezinu video materijala vec prema ukusu i zelji kupca.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption