Ukupna cena:

Suzana Inok – Pravila veridbe (knjiga)

 • Suzana Inok – Pravila veridbe (knjiga)
 • Suzana Inok – Pravila veridbe (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Pravila veridbe (knjiga)

  Nakon poslednje bitke, kapetan Bredšo Kerovej mesecima se odmarao u Engleskoj čekajući svoj sledeći zadatak. Dugo je upravljao ratnim brodovima i uživao je u tome, pa ga je zato iznenadilo naređenje da svoj brod pretvori u putnički i na putu od Australije do Tahitija i Manile, preveze svetski poznatog botaničara i njegovu ćerku, kao i grupu razmaženih aristokrata.

  Ipak, nerado je morao da prizna da mu je jedna putnica zapala za oko. Nevina i neiskvarena Zefira Ponsli sa ocem istraživačem proputovala je svet, i nije znala pravila visokog društva, ali je bila britkog jezika i već pri prvom susretu očarala je kapetana. Baveći se izučavanjem prirode, naučila je da zakoni privlačnosti nemaju pravila ni na kopnu ni na moru, i da je uvek opasno kada se nađeš u vrtlogu strasti. Međutim, koliko god opasno bilo, kapetan nijednog trenutka nije želeo da odustane od sreće sa svojim toplim povetarcem…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 228

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption