Ukupna cena:

Suzana Inok – Damski vodič za nepristojno ponašanje (knjiga)

 • Suzana Inok – Damski vodič za nepristojno ponašanje (knjiga)
 • Suzana Inok – Damski vodič za nepristojno ponašanje (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Damski vodič za nepristojno ponašanje (knjiga)

  Pukovnik Bartolomju Džejms vratio se u London nakon desetogodišnjeg ratovanja, i fizički i psihički povređen, i pronašao utočište u Somersetovom klubu, poput mnogih njemu sličnih. Nakon užasnog masakra u Indiji, iz kog je izašao kao jedini preživeli, postao je grub, nepristojan i neprijateljski nastrojen prema svima. Ipak, jedna mlada dama, Tereza Veler, koja je anonimno izdala Damski vodič za pristojno ponašanje, suprotstavila mu se na jednoj večeri i time prekršila sva pravila koja je godinama zastupala.

  Iznenađen, ali i zaintrigiran, pukovnik joj nije zamerio, već je shvatio da je ta dama probila oklop u koji je pokušao da se sakrije. Iskoristio je trenutak da je poljubi i tako poljulja sve njene planove o srećnoj udaji za nekog finog i bogatog plemića. Bilo je nešto u ovom pomalo divljem čoveku što je teralo Terezu da počne da razmišlja šta sve nije tačno u njenom Vodiču za pristojno ponašanje…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 226

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption