Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Poljubi anđela (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Poljubi anđela (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Poljubi anđela (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Poljubi anđela (knjiga)

  Iako je bila dete razvedenih roditelja, Dejzi Devero je odrasla i živela u blagostanju, isključena iz stvarnog života i problema. Nakon majčine smrti ispostavilo se da je sve imalo lažni sjaj, da novca nema i da su joj ostali samo dugovi. Kako bi je spasao zatvora i naučio zakasnelu lekciju o životu, otac joj nudi dogovor – isplatiće njihove dugove, ali će je udati za čoveka koga joj on izabere. Osim udaje ima i obavezu da u braku ostane najmanje šest meseci, nakon čega će moći da pristupi fondu koji je osnovao za nju i koji će joj obezbediti pristojan život.

  Iako je mislila da je sve šala, kada se zgodni Rus Aleksandar Markov pojavio na venčanju, Dejzi nije mogla da veruje da se očeva zamisao ostvaruje. A još manje je mogla da veruje da je čovek za koga je udata upravnik cirkusa, da će provesti šest meseci na točkovima, među svetom koji ne poznaje i među životinjama kojih se plaši… Život izgleda uvek nađe način da kazni sirote male bogatašice, ali možda ovoga puta sve što joj se dešava ipak nije kazna?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 252

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption