Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Heroji su moja slabost (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Heroji su moja slabost (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Heroji su moja slabost (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Heroji su moja slabost (knjiga)

  Pošto nije uspela kao glumica, Eni Hjuit je završila kao trbuhozborac sa svojim lutkama usred snežne mećave na ostrvu koje je mrzela. Bez novca i sa ozbiljnom upalom pluća, Eni pokušava da u kolibi svoje majke pronađe nasledstvo u nadi da će tako rešiti sve svoje finansijske probleme, ali samo ako u njoj provede dugih šezdeset dana.

  Ali kuća je na imanju Harpovih i susret sa Teom Harpom, novim gospodarom, gotovo je neizbežan. Auto joj se pokvario, u kolibici nema grejanja, nema vode, nema interneta, nema mobilnog signala, i jedini način da preživi je da smogne snage i pokuca na vrata koja je davno zatvorila. Šta će joj doneti ponovni susret sa čovekom u koga je nekada bila ludo zaljubljena, a on joj slomio srce i zamalo je lišio života?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 236

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption