Ukupna cena:

Skarlet Vilson – Pepeljuga i hirurg [Harlekin] (knjiga)

 • Skarlet Vilson – Pepeljuga i hirurg [Harlekin] (knjiga)
 • Skarlet Vilson – Pepeljuga i hirurg [Harlekin] (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Skarlet Vilson – Pepeljuga i hirurg [Harlekin] (knjiga)

  Balansirajući između hronično loše finansijske situacije i dva posla koja je morala da obavlja istovremeno kako bi sastavila kraj sa krajem, babica Ester Makdonald nije ni slutila da bi njena životna priča na kraju mogla da zaliči na bajku. A ni u najluđim snovima nije mogla da sanja da će princ na belom konju biti nadobudni hirurg plemenitog porekla, koji je došao u bolnicu u kojoj je radila kako bi obavio složenu operaciju na prevremeno rođenoj bebi.

  Neonatalno odeljenje je bilo mali svet u kome je Ester držala sve konce u rukama i dolazak doktora Harija Bomonta pretio je da ozbiljno ugrozi njenu stručnost i poziciju – ili se bar u početku tako činilo. Prvobitne varnice neslaganja koje su sevale, vrlo brzo su zapalile strast. Kada joj je pružio medicinsku pomoć, i kada je pozvao na dobrotvorni bal, Ester je po prvi put u Hariju videla nešto više od titule, videla je čoveka koga bi mogla da voli… i koji bi njen život zaista mogao da pretvori u bajku…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 198

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption