Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Prerušeni đavo (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Prerušeni đavo (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Prerušeni đavo (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Prerušeni đavo (knjiga)

  Krajem XIX veka, jedna mlada žena, ledi Merit Sterling, uspešno je, i u inat svima, vodila kompaniju svog pokojnog supruga. Kao udovicu, u želji da je uhvati u skandalu, londonsko aristokratsko društvo držalo ju je pod budnim okom, ali je Merit bila dovoljno mudra da im ne pruži to zadovoljstvo. Međutim, kada je upoznala Kira Makreja, grubog i neodoljivog proizvođača viskija sa škotskih ostrva, sve se u njenom životu promenilo.

  Moćna i sirova strast se rasplamsala. Dok je Makrej imao dva cilja po dolasku u London: da se ne zaljubi u ledi Merit i da sačuva živu glavu, Merit je želela samo jedno, ono što nije mogla da dobije od njega – večnu ljubav. U početku, sve je ličilo na katastrofu… Makrejev život je bio u opasnosti, a Merit spremna na sve kako bi sačuvala čoveka kog voli, ne znajući da u njemu možda spava prerušeni đavo…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 236

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption