Ukupna cena:

Džulija Kvin – Vojvoda i ja [Bridžertonovi] (knjiga)

 • Džulija Kvin – Vojvoda i ja [Bridžertonovi] (knjiga)
 • Džulija Kvin – Vojvoda i ja [Bridžertonovi] (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Vojvoda i ja [Bridžertonovi] (knjiga)

  Sajmon Baset bio je jedino dete vojvode od Hastingsa. Zbog govorne mane, otac ga je odbacio, jer sve što je zapravo želeo, bio je savršeni naslednik titule i imanja. Mučne godine koje su usledile, dečak je proveo boreći se sa svojim nedostatkom, rešen da se osveti ocu. Sa druge strane, Dafni Bridžerton rasla je sa sedmoro braće i sestara, okružena bezrezervnom ljubavlju i toplinom porodičnog doma. Stasala za udaju, kada je srela Sajmona, sklopila je sa njim dogovor koji će oboma ići naruku: mladog vojvodu prestaće da opsedaju buduće udavače, a Dafni će skočiti cena kada se pročuje da joj se udvara vojvoda lično, ili nas barem tako obaveštava lejdi Visldaun u svojoj Dnevnoj hronici. Da li će priča o njima biti samo novinski trač ili najava da ih čeka živeli su srećno do kraja života?

  Dobrodošli u veseli i bučni svet Bridžertonovih!

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 350

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption