Ukupna cena:

Džuli Garvud – Nagrada (knjiga)

 • Džuli Garvud – Nagrada (knjiga)
 • Džuli Garvud – Nagrada (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Nagrada (knjiga)

  U vreme kada su Normani u ime vojvode Vilijama od Normandije, kasnije Vilijama Osvajača, osvajali Englesku, jedna prelepa Saksonka – ledi Nikola – odbijala je da se pokori i prkosno je odolevala njihovim napadima. Ipak, kada je njena tvrđava napokon pala pod naletom najboljeg normanskog ratnika barona Rojsa i njegove vojske, ledi Nikola se suočila sa svojom groznom sudbinom – trebalo je da bude nagrada nekom normanskom vitezu kojeg novi kralj izabere.

  Međutim, nakon što je spasla kraljevu rođaku od požara, u znak zahvalnosti je dobila priliku da sama izabere svog budućeg muža. Njen izbor je pao upravo na barona Rojsa, njenog osvajača, ali u ovoj priči o vernosti, izdaji i ljubavi, mnogi će se pitati ko je koga tu osvojio.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption